TAK for et fedt LIVE Webinar

HELT ekstraordinært giver vi dig mulighed for at se... eLler gense det herunder.

Men kun til onsdag d. 19. kl.22.00

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

INTRODUKTIONS-PRIS:

Din investering i end-e-lig (!!) at knække koden til stabil vækst på de sociale medier?

INTRODUKTIONS-PRIS:

5.000 kr. + moms

Du kan selvfølgelig splitte din betaling op i 2 lige store bidder af 2.500 kr. + moms, med 30 dage mellem hver.

Disse 2 damer står bag Club Social

carina due club social
Carina Due er passioneret brandingnørd og ejer af online marketingfirmaet BrandSome, hvor hun siden 2016 har hjulpet både startups og de helt store fisk, med at vækste deres virksomheder. Hendes speciale er at se uforløst potentiale, og vide præcis hvor der skal sættes ind for at få succes med din forretning. Carina brænder for den personlige branding, og er blevet “the go to girl” når personlige brands skal have hjælp til at komme ud over rampen. Hun har endnu ikke set en gyserfilm til ende men har en svaghed for blommer i madeira og portvin.

Trine Ravnkilde er onlinekursus-skaber, podcaster og digital iværksætter. Hun har hjulpet mere end 5.000 virksomheder med at pakke deres faglighed ind, så den bliver salgbar – og solgt. Hendes speciale er at spotte de potentielle storsælgende produkter du går og gemmer på, og pakke den ind som din målgruppe har brug for, for at forstå hvad du kan (og have lyst til at købe dine produkter!)

Trine er vært på to af landets mest populære iværksætter-podcasts, bange for fugle-edderkopper i bananklaser og ivrig (!!!) fodboldfan.

Og så synes de begge to, at det er ren lidelse at skulle skrive flatterende om sig selv på nettet

SKRIV MIG PÅ GÆSTELISTEN!

STIK MIG STARTKITTET MED DET VUNS!